Дослідження застосування методів аналізу даних у системах автоматизації роботи кінотеатрів - Грач, К. С. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження цієї роботи є дослідження та розробка методів аналізу даних у системах автоматизації роботи кінотеатру. Предметом дослідження є розгляд сучасних підходів до обробки та аналізу даних у контексті кінотеатральної індустрії. Мета даного дослідження полягає у визначенні оптимальних методів аналізу даних для забезпечення ефективної автоматизації різних аспектів роботи кінотеатру, таких як управління сеансами, продаж квитків, аналіз попиту та взаємодія з глядачами. Методи дослідження включають системний підхід, методи структурного аналізу і моделювання реляційних баз даних, методи реляційної алгебри і реляційного числення, метод часових рядів, метод аналізу інвентаризації, метод аналізу споживчої поведінки. Отримані результати цього дослідження можуть бути використані для покращення систем автоматизації кінотеатрів, що дозволить забезпечити більшу зручність та задоволення для глядачів, а також оптимізацію управління кінотеатральним бізнесом. Сфера застосування дослідження розширюється має потенціал впровадження у практиці кінотеатральної індустрії та сприятиме подальшому розвитку автоматизації роботи кінотеатрів в сучасному інформаційному суспільстві.
Keywords: інформаційна система; метод аналізу інвентаризації; аналіз споживчої поведінки