Побудова локальної мережі лікарні - Попадченко, Г. А.; Штих, І. А. (ГО «Європейська наукова платформа», 2023)
Початковий етап проєктування локальної мережі зв’язку полягає в створенні структурованої кабельної системи (СКС) на основі вибраних середовищ передачі, що відповідають складу та функціям мережі. СКС складається з трьох фундаментальних підсистем: горизонтальної, вертикальної та базової.
Keywords: локальна мережа; СКС; робоча група; кабельна система