Особливості фіксації фактичних даних про протиправну діяльність організованих груп з корупційними зв’язками, що вчиняють торгівлю людьми - Ємець, О. М.; Руснак, Д. І. (НАВС, 2020)
У доповіді з'ясовуються особливості фіксації фактичних даних про протиправну діяльність організованих груп з корупційними зв’язками, котрі вчиняють торгівлю людьми. Результати проведеного дослідження можуть бути використані вченими при проведенні подальших наукових розробок щодо протидії торгівлі людьми, а також працівниками правоохоронних органів в боротьбі з цими кримінальними правопорушеннями.
Особенности фиксации фактических данных о противоправной деятельности организованных групп с коррупционными связями, совершающих торговлю людьми
Keywords: організовані групи; корупційні зв’язки; торгівля людьми; корупція; протиправна діяльність; фіксація злочину