Використання ілюстративного матеріалу для створення книжкових та електронних мультимедійних видань - Челомбітько, В. Ф.; Мажуга, М. О. (ХНУРЕ, 2016)
Відомо, що в умовах сучасності значна частина підростаючого покоління виявляє інтелектуальну та творчу пасивність. Зокрема, розвиток дитини спрямований не на особистісний розвиток, а на механічне засвоєння знань та навичок. Сучасні діти повинні орієнтуватися в великих обсягах інформації, критично мислити, виходити за рамки шаблонів та стандартів, не втрачати природну дитячу креативність.
Keywords: електронне мультимедійне видання; ілюстрація; метод соціального дослідження