Акумуляторні батареї. Вплив на життєвий цикл акумуляторної батареї - Гайдамака, В.; Іванов, Л. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі виконано огляд основних понять, характеристик та типів акумуляторних батарей, а також розглянуто вплив на життєвий цикл акумуляторної батареї.
Keywords: акумуляторна батарея; життєвий цикл