Програмна система для закладів дошкільної освіти з керуванням режимом дня та харчуванням дітей. Mobile Application - Нестеренко, В. В. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – мобільний застосунок з керуванням режимом дня та харчуванням дітей. Мета розробки – створення мобільного застосунку, який генеруватиме розклад дня для дітей і дозволятиме відмічати присутність дітей. Метод рішення – мова програмування TypeScript, бібліотека React Native, фреймворк Expo, середовище розробки Visual Studio Code, емулятор Expo Go. У результаті розробки було створено мобільний застосунок, котрий за допомогою штучного інтелекту генерує розклад дня і харчування дітей, враховуючи їх вік, а також дозволяє відмічати відвідування дітей за допомогою QR кодів, відмічати присутність дітей і переглядати історію їх відвідувань.
Keywords: заклад дошкільної освіти; керуванням режимом дня; керуванням харчуванням дітей