Використання скриптів у PHOTOSHOP в межах навчальної дисципліни «ПЗКВС» - Бізюк, А. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
В дослідженні розглянуті способи використання програмних засобів автоматизації роботи у Photoshop, а саме – скриптів мовою JavaScript та, відповідно, впровадження описаних засобів в процесі лабораторних занять з навчальної дисципліни «Програмні засоби комп’ютерних видавничих систем» кафедри МСТ ХНУРЕ.
Keywords: скрипт; Photoshop