Дослідження та розробка пристрою блокування витоку інформації технічними каналами у засобах обчислювальної техніки - Вертій, Б. М. (My University, 2019)
В роботі розглянуті об'єкти і технічні канали, які можуть бути джерелом витоку інформації, методи і засоби захисту інформації від витоку технічними каналами, наведена модель системи захисту і критерії її оцінки. дано рекомендації щодо захисту інформації від перехоплення випромінювань технічних засобів - об'єктів інформаційної системи і наведено приклад вимог до рівня захищеності об'єкта. в роботі написана програма для управління пристроєм, здійснено розробку структурної схеми і схеми електричної принципової пристрої блокування витоку інформації технічними каналами в засобах обчислювальної техніки.
Keywords: мікроконтролер; генератор шуму; технічні канали витоку інформації; блокування каналів витоку