Публікації науковців ХНУРЕ за 2015 рік - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2017)
Бібліографічний покажчик «Публікації науковців Харківського національного університету радіоелектроніки за 2015 рік» містить перелік праць викладачів, наукових співробітників, аспірантів університету, що вийшли друком у 2015 році.
Keywords: бібліографічний покажчик; наукові праці викладачів