Програма для розрахунку систем вентиляції підземних споруд подвійного призначення та ПРУ - Тєльний, В. М. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка програми для розрахунку систем вентиляції підземних споруд подвійного призначення та ПРУ, з використанням реляційної бази даних та логіки об’єктно-орієнтованого програмування. В ході створення додатку були використані середа розробки Visual Studio 2019, мова програмування C#, cистема побудови клієнтських додатків WPF, EntityFramework, база даних SQLite. В результаті роботи був створений додаток, який дозволяє взаємодіяти та зберігати розрахунки для проектів будівництва. Також програма дозволяє шукати, фільтрувати інформацію, отримувати результати по конкретному приміщенні, а також генерує необхідні звіти в Word.
Keywords: вентиляція підземних споруд; підземна споруда; споруда подвійного призначення