Oсобливості 3D-друку для принтерів FDM/FFF - Кальченко, А. С. (ХНУРЕ, 2023)
Поява технології 3D-друку зробила революцію в обробній промисловості, пропонуючи інноваційні рішення в різних галузях. Полярна кінематика є однією з новітніх і перспективних технологій 3D-друку. Ця стаття має на меті обговорити переваги та недоліки 3D-принтерів з полярною кінематикою, дослідити технологію, що лежить в її основі, її застосування.
Keywords: 3D друк; полярна кінематика; принтери FDM/FFF