Лазерна поверхнева обробка матеріалів - Афанасьєва, О. В.; Лалазарова, Н. О.; Дощечкіна, І. В. (« Бял ГРАД-БГ », 2020)
Метою роботи є порівняння гартування середньовуглецевої сталі 45 випроміненням твердотільного YAG-лазера (довжина хвилі випромінювання λ=1,064 мкм) в імпульсному і безперервному режимах при однаковій трива-лості обробки.
Keywords: лазерне випромінення; мікротвердість