Дослідження процесних методів гнучкої розробки програмного забезпечення інформаційних систем - Горбовцова, І. В. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – процес аналізу логів подій. Предмет дослідження – процесні методи гнучкої розробки програмного забезпечення інформаційних систем. Метою даної роботи є дослідження логів подій на етапі ретроспективи на основі процесних методів та темпоральних правил. В ході роботи було проведене дослідження процесних методів гнучкої розробки програмного забезпечення інформаційних систем. Проаналізовано методи гнучкої розробки інформаційних систем. Проаналізовано процесні методи. За допомогою темпоральних правил удосконалено метод аналізу на етапі ретроспективи. Проведена експериментальна перевірка.
Keywords: гнучкий метод; інформаційні системиітерація; процесні методи; темпоральні правила