Веб-платформа для проведення медико-психологічних досліджень - Дейнеко, Ж. В.; Літовченко, О. Л.; Стукалкина, Д. С.; Завгородня, Н. І.; Парамонов, А. К.; Бєльмачов, О. А. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Робота присвячена проектуванню веб-платформи для проведення медико-психологічних досліджень, що забезпечує персоналізоване проходження комплексу опитувальників в інтерактивному форматі Розроблена платформа дозволяє здійснювати багаторазове проходження груп анкет, забезпечує анонімність респондентів та надає зручні інструменти для опрацювання результатів.
Keywords: проектування веб-платформи; анкета