Побудова псевдовипадкових ключів авторизації доступу в ІТС - Прокопович-Ткаченко, Д. І. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є системи ідентифікації та автентифікації з використанням криптоалгоритмів на еліптичних кривих. Предмет дослідження це процес побудови псевдовипадкових ключів авторизації доступу. Метою роботи є забезпечення гарантованої безпеки авторизації та автентифікації користувача в інформаційній мережі на основі використання криптоалгоритмів на еліптичних кривих. В роботі проведений аналіз проблем безпеки сучасних хмарних сервісів, цифрової ідентифікації та автентифікації, розглянуті механізми та пропонована вдосконалена система криптографічного захисту, основана на використанні криптоалгоритмів на еліптичних кривих , та внесені пропозиції, щодо вдосконалення стандартів ISO до захисту інформаціі в хмарних сервісах.
Keywords: ІТС; автентифікація; авторизація доступу; псевдовипадкові ключі; еліптичні криві