Дослідження методів реалізації мікросервісної архітектури для розподілу функцій проекту системи обліку івент-послуг - Ходирєв, Є. О. (My University, 2024)
Мета роботи – дослідження методів реалізації мікросервісної архітектури для розподілу функцій проекту системи обліку івент-послуг. Методи дослідження – методи мікросервісного проектування: декомпозиція застосунку на сервіси, визначення межі функціональності сервісів, комунікація між ними, методи контейнеризації та оркстрації для забеспечення зручності розгортання та масштабування мікросервісів, принципи DevOps для безперервної інтеграції та безперервного розгортання(CI/CD) мікросервісів. Результати роботи – модель мікросервісної архітектури для системи обліку івент-послуг, яка буде описувати компоненти системи, їхню взаємодію, принципи розгортання та підтримки системі. Область застосування – розробка та оптимізація програмного забеспечення для систем обліку івент послуг.
Keywords: мікросервісна архітектура; система обліку івент-послуг; масштабованість