Дизайн дитячого фешн-журналу «PODIUM KIDS» як засіб атракції - Романюк, Н. В.; Павлова, О. Ю. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі досліджено особливості дизайну глянцевого дитячого журналу «Podium kids» як інструменту атракції. Проаналізовано теоретичні основи понять «дизайн», «атракція», «засоби атракції», «фешн», а також їхнє місце у видавничій справі. Охарактеризовано текстові, декоративні й зображальні засоби як елементи візуальної та вербальної атракції.
Keywords: дитячий журнал; інструмент атракції