Систематизація процесу складання бібліографічного опису атестаційних робіт для бібліотечно-інформаційної системи «УФД/БІБЛІОТЕКА» - Влащенко, Л. Г.; Нікітенко, О. М. (My University, 2019)
У статті розглядається питання систематизації процесу складання бібліографічного опису атестаційних робіт для бібліотечно-інформаційної системи «УФД/БІБЛІОТЕКА»
Keywords: складання бібліографічного опису; бібліографічний опис; система «УФД/БІБЛІОТЕКА»