Правове забезпечення Національної інноваційної системи у сучасних умовах - Глібко, С. В.; Розгон, О. В.; Гомон, М. В.; Завадська, А. Т.; Матюшенко, І. Ю.; Георгієвський, Ю. В.; Бринцев, В. Д.; Клімова, Г. П.; Юшко, А. М.; Жорнокуй, Ю. М.; Любчич, А. М.; Давидюк, О. М.; et al. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Монографію присвячено дослідженню питань господарсько-правового забезпечення функціонування та розбудови національної інноваційної системи, у тому числі, розгляду актуальних проблем щодо розвитку національної інноваційної інфраструктури та інноваційної діяльності. Видання призначене для на фахівців, науковців, викладачів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти, а також, усіх тих, хто цікавиться проблемами правового регулювання функціонування національної інноваційної системи. // The monograph is devoted to the study of the issues of economic and legal support of the functioning and development of the national innovation system, including consideration of topical problems on the development of national innovation infrastructure and innovation activity. The publication is intended for specialists, scientists, teachers, graduate students, students of higher education institutions, as well as all those who are interested in the problems of legal regulation of the functioning of the national innovation system.
Keywords: національна інноваційна система; інноваційний процес; інноваційна діяльність; трансфер знань; трансфер технологій; МСП; фінансове забезпечення; інформаційно-комунікативне забезпечення; national innovation system; innovative process; innovative activity; transfer of knowledge; technology transfer; SME; financial support; Information and communication support