Інтелектуальна система контролю вологості у приміщенні - Камишан, О. Є. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка простої, надійної та безпечної системи підтримки вологості у приміщенні за рахунок інтелектуального вмикання вентиляції, що мала б невелику вартість, хорошу повторюваність, та простоту налагодження й експлуатації непідготовленим персоналом. У ході виконання кваліфікаційної роботи було виконано аналіз предметної області та проведено аналіз існуючих аналогів, зроблено огляд відомих типів систем контролю вологості у приміщенні. Виконано розробку концепції побудови системи, обрано датчики відносної вологості повітря та виконавчі пристрої. Визначено тип інтелектуального ядра реалізації системи. Розроблено загальну структуру системи контролю та реалізовано сценарії на базі відкритої платформи Tuya. Практичним результатом роботи є розробка прототипу системи для інтелектуальної підтримки вологості у приміщенні.
Intelligent Indoor Humidity Control System
Keywords: контроль вологості повітря у приміщеннях; розумний будинок; надмірна вологість; система осушення