Система опалення без споживання енергії від зовнішніх джерел - Нефедов, Ю. І. (ХНУРЕ, 2014)
Корисна модель належить до систем опалення і може використовуватися для виробництва та постачання гарячої води в житлові будівлі і в виробничі приміщення.
Keywords: системи опалення; споживання енергії