Моделі та методи розпізнавання кіберфізичних об'єктів на основі використання метрики подібності – відмінності - Чугай, В. А. (My University, 2020)
У магістерській роботі розглядаються питання, пов'язані зі створенням моделей, методів, елементів архітектури комп'ютингу розпізнавання кіберфізичних об'єктів на основі використання метрики подібності–відмінності.
Keywords: архітектура; кіберфізичний комп'ютинг; соціальний комп'ютинг; комп'ютинг розпізнавання; метрика подібності – відмінності