Юридична відповідальність посадових осіб правоохоронних органів як суб’єктів протидії корупції в Україні - Литвиненко, В. І. (Право, 2015)
У даній статті визначено види юридичної відповідальності посадових осіб правоохоронних органів як суб’єктів протидії корупції в Україні. Проаналізовано кожен з цих видів. Наведено позиції науковців щодо вказаного питання. // In this article, types of legal liability of officials of law enforcement agencies as subjects of combating corruption in Ukraine are determined. Each of these species is analyzed. The positions of scholars regarding the above issue are given.
Keywords: посадова особа; правоохоронний орган; правоохоронна діяльність; протидія корупції; запобігання корупції; юридична відповідальність; official; law enforcement agencies; law enforcement; counteraction to corruption; prevention of corruption; legal liability