Аналіз методів захисту інформації в системах електронної комерції - Чеботарьова, Д. В.; Литвин, О. М. (ФОП Петров В. В., 2020)
У збірнику подано тези доповідей восьмої міжнародної науково-технічної конференції “Проблеми інформатизації”. Розглянуті питання за такими напрямами: інформатизація навчального процесу; безпека функціонування, застосування та експлуатація телекомунікаційних систем та мереж; комп’ютерні методи і засоби інформаційних технологій та управління; методи швидкої та достовірної обробки даних в комп’ютерних системах та мережах; сучасні інформаційновимірювальні системи; цивільна безпека (інформаційна підтримка).
Keywords: електронна комерція; захист інформації; протокол обміну; комерційні операції