Розробка оригінал-макету розвиваючої дитячої книги з наклейками - Андрєєва, Ж. М. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка оригінал-макету дитячої розвиваючої книги з наліпками «Цікавинки від Оринки». Актуальність роботи полягає у залученні дошкільнят до розвитку за допомогою цікавих завдань в ігровій формі. В умовах постійного розвитку батьки шукають нові, якісні та доступні ресурси, що забезпечать корисне дозвілля для їхніх дітей. Крім того, на українському ринку спостерігається підвищений попит на україномовні освітні матеріали, що є актуальним на тлі посилення культурної самосвідомості. Важливою частиною розробки макету було створення авторського ілюстративного матеріалу, привабливого та зрозумілого для дітей. У роботі здійснено аналітичний огляд аналогічних видань, аналіз тендецій розвитку дитячої української літератури, розглянуто види друку, варіанти програмного забезпечення та технологічні особливості для створення дитячого розвиваючого видання з наліпками.
Keywords: друковане видання; оригінал-макет; друкарське обладнання; розвиваюча література; дитяче видання