Методи та підходи до детектування та розпізнавання поліфонічних аудіоподій - Порошенко, А. І.; Коваленко, А. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Останніми роками розпізнавання звукових подій стало активною областю досліджень. Основною причиною цього є проведення DCASE Workshop та DCASE Challenge протягом останніх років. Крім того, що більшість робіт, представлених на DCASE Challenge 2021, спрямовані на покращення загальної точності розпізнавання, також розглядалися багато інших аспектів.
Keywords: аудіоподія; розпізнавання звукових подій