Особливості формування навчального 3d-контенту - Аврунін, О. Г.; Носова, Я. В.; Селіванова, К. Г.; Грохова, Г. П.; Прісич, О. Ю. (My University, 2022)
Отриманий 3D-відеоконтент можливо розміщувати на відповідних кафедральних Youtube-каналах та переглядати як у звичайних гарнітурах віртуальної реальності, так і з використанням простих VR-окулярів для смартфонів. Перегляд такого контенту дозволяє збільшити реалістичність відеоматеріалів за рахунок стереоскопічного сприйняття глибини простору та підвищити інтерес сучасного студента за рахунок більш унікального та запам’ятаючого контенту