Аналіз різних підходів та інструментів для безперервної інтеграції та розгортання коду - Кварацхелія, Т. Е. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – системна інженерія. Мета роботи: аналіз методів та провідних інструментів безперервного інтегрування, тестування, розгортання та доставки коду, порівняння на основі обраних критеріїв та побудова працюючої інфраструктури опираючись на проведений аналіз, для поліпшення ефективності розробки коду. Передбачувані наукові результати: порівняльний аналіз інструментів та демонстрація збільшення ефективності розробки коду шляхом застосування сучасних методів CI/CD/CT
Keywords: програмний код; тестування коду; системна інженерія