Поняття та зміст принципу соціаль ного діалогу у сфері праці - Чанишева, Г. І. (Право, 2016)
У статті визначаються поняття та зміст принципу соціального діалогу у сфері праці. З’ясовується місце принципу соціального діалогу у сфері праці в системі принципів трудового права. Вносяться пропозиції щодо закріплення принципу соціального діалогу у сфері праці в чинному Кодексі законів про працю України, проекті Трудового кодексу України. // The article defines the concepts and content of the principle of social dialogue in the field of labor. The place of the principle of social dialogue in the field of labor law principles is found out. Proposals for consolidating the principle of social dialogue in the work in the current Code of Labor Labor Laws, the Project Code of Ukraine.
Keywords: соціальний діалог; сфера праці; поняття принципу соціального діалогу у сфері праці; зміст принципу соціального діалогу у сфері праці; social dialogue; labor sphere; the concept of the principle of social dialogue in the field of labor; the content of the principle of social dialogue in the field of labor