Методи прискореної обробки текстової інформації для організаціїї сховищ інформаційних об'єктів - Зайцева, С. Г. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є створення моделі сховищ інформаційних об’єктів із модифікованими та вдосконаленими методами прискореної обробки текстової інформації. У ході виконання атестаційної роботи запропоновано впаровадження сортування вагів термів на системах із масовим паралелізмом у побудованму частотному словнику, що скорочує час роботи блоку синтаксичного рівня запропонованої моделі майже на 18%.
Accelerated Textual Information Processing Methods for Information Objects' Storage Organization
Keywords: обробка тексту; прискорення; інформаційний ошук; частотний словник; упорядкування