Дослідження моделей життєвого циклу програмного забезпечення з метою вибору ефективнішого з використанням машиного навчання для обробки великої кількості даних - Кравченко, О. К. (My University, 2019)
Об'єктом дослідження є моделі життєвих циклів програмного забезпеченя. Метою роботи є розробка програмного додатку, який має показувати ефективнішу модель життєвого циклу програмного забезпечення для продукту. Методи розробки базуються на алгоритмах машиного навчання та роботи з великим набором даних та технологіях, пов'язаних з WEB розробкою на Ruby on Rails. У результаті роботи були здійснена програмна реалізація для виявлення ефективнішої моделі та дослідженні переваги та недоліки існуючих моделей життєвого циклу програмного забезпечення.
Keywords: життєвий цикл; машинне навчання; ruby; ruby on rails; angular; javascript; hbase; postgresql; web