Пошук радіозакладних пристроїв - Сапоцька, К. М. (My University, 2024)
Метою магістерської роботи є аналіз засобів та методів захисту інформації для їх подальшого застосування на об‘єктах інформаційної діяльності. Для досягнення мети у роботі були виконані наступні завдання: - розглянуто основні поняття апаратних закладних пристроїв, канали несанкціонованого знімання інформації через закладні організаційні заходи для не потрапляння закладних пристроїв на об’єкт інформаційної діяльності; - аналіз засобів і методів які використовуються для виявлення апаратних закладних пристроїв; - обґрунтування обраних засобів для виявлення апаратних закладних пристроїв. Об’єктом магістерської роботи є захист інформації від витоку через радіозакладні пристрої. Предметом магістерської роботи є засоби і методи захисту інформації, що підлягає захисту.
Keywords: радіозакладний пристрій; захист інформації; пошук радіозакладних пристроїв