Перспективи розвитку повітряної робототехніки - Коваленко, І. С. (ХНУРЕ, 2023)
В статті основна увага була приділена перспективам розвитку повітряної робототехніки. Розглянуто області застосування дронів, їх класифікацію та особливості застосування. Проведено аналіз безпілотних літальних апаратів. Наведено масо-габаритні характеристики деяких роботів.
Keywords: повітряна робототехніка; безпілотні літальні апарати