Проектування Web-видання рекламного характеру підприємства «Бізнес- маркетингова агенція Matis&Магу» - Буряк, І. С. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є створення зручної та зрозумілої візитівки власника бізнесу для продажу послуг. Розроблений веб сайт представляє інформацію про послуги, сприяє побудові довготривалих взаємин з клієнтами, надає корисний і релевантний контент. В межах кваліфікаційного дослідження було виконано: – проектування та розробка структури сайту; – реалізацію адаптивного дизайну з використанням сучасних технологій HTML5, CSS3; – застосування Wordpress для забезпечення динамічної взаємодії з користувачем; – тестування сайту на різних пристроях та браузерах, що дозволило забезпечити його коректну роботу та високу продуктивність. В результаті роботи було створено веб-сайт, який повністю відповідає вимогам технічного завдання та може бути використаний як ефективний інструмент для досягнення бізнес-цілей замовника. Подальший розвиток проекту може включати інтеграцію нових функцій, таких як система онлайн оплати, розширені аналітичні інструменти та інші.
Keywords: продаж послуг; WordPress; тестування сайту