Загрози економічній безпеці регіонів держави та проблеми їх класифікації - Білоусов, Є. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2017)
Статтю присвячено вивченню загроз економічній безпеці регіону держави та досліджено основні показники, які використовуються для аналізу її стану. Окремо автором розглянуто доктринальні джерела та наведено перелік робіт учених, у сфері наукових інтересів яких знаходяться економічна безпека регіону та питання загроз економічній безпеці регіону держави. // The article is devoted to the study of threats to the economic security of the region of the state and the main indicators used to analyze its state are investigated. Separately, the author examines the doctrinal sources and a list of works of scientists, in the sphere of scientific interests of which are economic security of the region and the issue of threats to economic security of the region.
Keywords: економічна безпека; економічна безпека регіону; забезпечення економічної безпеки регіону; economic safety; economic security of the region; to ensure the economic security of the region