Планування рекламної кампанії в поліграфії - Соколова, Л. В.; Верясова, Г. М. (ТОВ «ДРУКАРНЯ МАДРИД», 2019)
У сучасному динамічному, нестабільному, конкурентному зовнішньому середовищі реклама є важливим засобом, яке використовують підприємства поліграфії для вирішення своїх тактичних завдань і досягнення стратегічних цілей.
Keywords: BTL; ATL; integrated marketing communications; рекламна кампанія