Розробка WEB-сайта за принципом MOBILE FIRST DESIGN - Доценко, Д. В.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2022)
У даній роботі розглянуті особливості розробки WEB-сайту за принципом «MOBILE FIRST DESIGN». Визначення та мета принципу. Рекомендації щодо створення.
Keywords: смартфон; розробка сайту