Дослідження методів машинного навчання для оптимізації процедурної генерації рівнів у розробці ігор - Ковальов, М. В. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є методи машинного навчання для оптимізації процедурної генерації рівнів у розробці ігор. Метою роботи є підвищення ефективності процедурної генерації рівнів шляхом застосування алгоритмів навчання з підкріпленням, зокрема Q-learning. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Unity, C#, та алгоритми навчання з підкріпленням.
Keywords: процедурна генерація; розробка ігор; q-learning; навчання з підкріпленням