Управління трафіком у мережі ethernet - Пікуліцька, Ю. (ВІСНИК КНТЕУ, 2013)
Проаналізовано засоби управління трафіком у мережі Ethernet. Представлено опис технологій RSVP та MPLS, алгоритмів обробки черг і класифікації трафіку. Виявлено відмінності в управлінні трафіком для протоколів IPv4 та IPv6. Сформульовані основні правила для побудови гнучкої та ефективної системи управління трафіком.
Keywords: управління трафіком; якість сервісів; тип сервісу; алгоритми обробки черг; резервування; перевантаження; MPLS; RSVP