Ворошиловград у Другій світовій війні - Соляник, Д. О. (ХНУРЕ, 2023)
Дослідження спрямоване на розкриття важливих аспектів військових подій, життя мешканців під час окупації та після визволення, а також на підкреслення ролі спільноти та її стійкості в умовах воєнного конфлікту. Проаналізовано не лише події в минулому, але й підкреслено важливість збереження спадщини та вивчення історії для розуміння сучасності та майбутнього.
Keywords: Друга світова війна; конфлікт; окупаційні сили; нацистська окупація; стійкість населення