Дослідження алгоритмів контролінгу керування проектами - Кузьменко, П. В. (My University, 2020)
Об'єктом дослідження є програмні системи, що мають бути використані на приладобудівних підприємствах, що здійснюють проєктну діяльність. Мета дослідження полягає в розробці інструментів створення системи контролінгу проєктної діяльності в приладобудуванні. У результаті роботи було проаналізовано предметну галузь, поставлено задачу та спроєктовано моделі інформаційної системи та програмного забезпечення контролінгу проєктної діяльності підприємств, що розробляють та виготовляють радіоелектронне обладнання
Keywords: система підтримки прийняття рішень; нейронна мережа; контролінг; управління проєктами