Створення дизайну, технології розробки і виготовлення комплекту настільних ігор «Шпигун» та «Будівник» - Цикало, С. С. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – створення дизайну, технології розробки і виготовлення комплекту настільних ігор «Шпигун» та «Будівник». Актуальність роботи полягає в тому, що друковані настільні ігри сприяють розвитку розумових здібностей, комунікаційних навичок і стратегічного мислення. Вони стимулюють активне спілкування та взаємодію, розвивають творчість і уяву, а також допомагають відволіктися від цифрового світу. Крім того, настільні ігри є ефективним інструментом для навчання, дозволяючи засвоювати нові знання в цікавій формі. У процесі дослідження було визначено актуальність обраної теми, проведено аналіз аналогів, цільової аудиторії, обрано колірну гаму, шрифти, обґрунтовано вибір програмного забезпечення, розроблено макет комплекту настільних ігор, обрано матеріали для друку, способи друку та друкарське обладнання, виконані розрахунки економічної складової проекту, обґрунтовані витрати, а також обрані параметри комплекту настільних ігор, обумовлені його орієнтацією на споживачів, що було викладено в пояснювальній записці. В результаті дослідження розроблено макет комплекту друкованих настільних ігор.
Keywords: видання; оригінал-макет; верстка; настільна додрукарська підготовка