Модель мультиагентной системы оценивания затрат на обработку объектов бизнес-процессов в распределенной компьютерной сети - Чалый, С. Ф.; Макрушан, И. А. (My University, 2009)
Представлено модель мультиагентної системи оцінювання витрат на обробку об'єктів бізнес-процесів в комп'ютерній мережі. Основними складовими мультиагентної системи є інтелектуальні програмні агенти, які взаємодіють на основі логічних правил для досягнення локальних і глобальних цілей. Представлено структура ролей і логічні правила трьох типів: вибору ролей агентів, функціонування агента, взаємодії агентів. A model of a multi-agent system for estimating the costs of processing business process objects in a computer network is presented. The main components of the multi-agent system are intelligent software agents that interact on the basis of logical rules to achieve local and global goals. The structure of roles and logical rules of three types are presented: selection of agent roles, agent functioning, agent interaction.
Keywords: интеллектуальные агенты; бизнес-процесс; логические правила; исполнители