Особливості формування проектної культури студентів з застосуванням методу проектів - Шеховцова, В. І. (БДПУ, 2013)
Глобальною метою методу проектів є розвиток самонавчаючої активності у студентів. В результаті своєї творчої практичної діяльності ті, хто навчаються, створюють кінцевий продукт у вигляді нових знань і умінь. Цей метод направлений також на розвиток комунікативних навичок. У ньому поєднуються індивідуальна, самостійна форма роботи студентів з груповими заняттями.
Keywords: метод проектів; самонавчаюча активність у студентів; комунікативні навички