Ключова роль фірмового стилю в розвитку компанії - Білець, Д. Ю.; Лаврова, М. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У цій статті досліджено значення фірмового стилю та його вплив на розвиток компаній у сучасних умовах конкурентного ринкового середовища. Було проаналізовано ключові аспекти фірмового стилю, вивчено його функції і роль, його вплив на формування позитивного іміджу бренду, відображення візуальної та смислової єдності, а також на спілкування з аудиторією. Зазначено ключові елементи фірмового стилю та їх взаємозв'язок з успіхом компанії на ринку.
Keywords: бренд; ринок