Актуальні питання щодо здійснення купівлі-продажу в мережі Інтернет - Врублевська-Місюна, К. (Baltic International Academy, 2018)
У доповіді проведено аналіз питань, пов'язаних з процесом здійснення електронної торгівлі. Виділено наявні в законодавстві прогалини щодо врегулювання зазначених відносин, обоснована необхідність регламентації положень пов'язаних з встановленням вимог щодо здійснення інтернет-торгівлі та оплати товарів, сформовані пропозиції щодо їх практичного вирішення та надано рекомендації з метою забезпечення безпеки здійснення електронної комерції. // The present report analyses issues related to e-commerce. The gaps in the regulation of these relations are set out in the legislation, the necessity of regulating these provisions associated with the establishment of requirements for the implementation of Internet commerce and payment in kind is substantiated, suggestions for their practical solution are formulated and recommendations are given in order to ensure the security of the implementation of e-commerce.
Keywords: електронна комерція; електронна торгівля; інтернет-магазин; платіжна система; e-commerce; online store; payment system