Дослідження моделей управління запасами спеціалізованого одягу для ІС виробничого підприємства - Курмаєв, Д. В. (My University, 2024)
У цій магістерській роботі здійснюється дослідження моделей управління запасами спеціалізованого одягу для ІС виробничого підприємства. Робота включає в себе кілька ключових розділів, які систематизують та розкривають основні аспекти дослідження. Основна увага приділяється огляду та аналізу існуючих моделей управління запасами в інформаційних системах виробничих підприємств. У першому розділі проводиться огляд та аналіз підсистем управління запасами в інформаційних системах виробничих підприємств. Розглядаються ключові аспекти цих підсистем та визначається їхня роль у виробничому процесі. Також проводиться аналіз і порівняння існуючих моделей управління запасами в інформаційних системах. Другий розділ розглядає модель управління запасами спеціалізованого одягу. Подаються особливості застосування моделей при управлінні запасами спеціалізованого одягу та здійснюється побудова критерію вибору моделі управління. Третій розділ присвячений технології вибору моделі управління запасами спеціалізованого одягу. Розглядається методологія та кроки вибору оптимальної моделі. Четвертий розділ апробує розроблені моделі на прикладі інформаційної системи виробничого підприємства, яке виготовляє меблі. Проводиться опис ІС виробничого підприємства та обґрунтування вибору моделі управління запасами спеціалізованого одягу.
Keywords: виробниче підприємство; спеціалізований одяг; управління запасами