Правове та законодавче забезпечення економічної безпеки України - Білоусов, Є. М.; Гетьман, А. П.; Анісімова, Г. В.; Шевченко, Л. С.; Клімова, Г. П.; Петришина, М. О.; Ярошенко, О. М.; Вапнярчук, Н. М.; Юшко, А. М.; Битяк, О. Ю.; Кузьміна, М. М.; Матвєєва, А. В.; et al. (Право, 2017)
Монографію присвячено дослідженню питань законодавчого регулювання економічної безпеки України, у тому числі концептуалізації економічної безпеки як найбільш значущої для вітчизняного права категорії через визначення її характеристик, параметрів і чинників, загроз та небезпек, актуалізації проблеми побудови системи економічної безпеки як найбільш ефективного засобу забезпечення національних економічних інтересів, яка дозволить створити ефективну систему нормативно-правових актів, покликаних забезпечити стабілізацію економічної ситуації в Україні, з метою реалізації її інтересів. Для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів юридичних вищих навчальних закладів, спеціалістів у сфері забезпечення економічної безпеки держави, а також усіх тих, хто цікавиться проблемами правового та законодавчого регулювання економічної безпеки України. // The monograph is devoted to the study of legislative regulation of economic security of Ukraine, including conceptualization of economic security as the most important category for domestic law through the definition of its characteristics, parameters and factors, threats and dangers, actualization of the problem of building economic security as the most effective means , which will create an effective system of regulations designed to ensure the stabilization of the economic situation in Ukraine, in order to realize its interests. For scientists, teachers, doctoral students, graduate students, students of law universities, specialists in the field of economic security of the state, as well as all those who are interested in the problems of legal and legislative regulation of economic security of Ukraine.
Keywords: економіка України; економічна безпека; Ukraine economy; economic security