Важливість інновацій в правових відносинах - Любчич, А. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
У публікації розглянуто актуальні питання пов’язані з важливістю інновацій в правових відносинах. Розкрито сутність, роль та значення інновацій для юристів. Зазначено, що юридична галузь завжди повинна прагнути до нового змісту та інновацій, але з законодавчим врегулюванням. // The publication addresses current issues related to the importance of innovation in legal relations. The essence, role and significance of innovations for lawyers are revealed. It is noted that the legal industry should always strive for new content and innovation, but with a legal settlement.
Keywords: інновації; право; цифровізація; юристи; innovations; right; digitization; lawyers