Виготовлення натурної моделі молочної залози для проведення навчальних інтерактивів - Больбух, І. Р. (КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023)
У цій дослідницькій роботі було виготовлено власноруч натурну модель молочної залози для навчальних інтерактивів з метою дослідження особливості будови та типи тканин. Рак молочної залози, одне з найбільш поширених захворювань у жінок. використання розроблених навчальних моделей штучних органів при проведенні навчальних інтерактивів в умовах дистанційної освіти надає змогу підвищити якість фахової підготовки біомедичних інженерів, а наочність навчального матеріалу дисциплін сприяє покращенню їх рівня викладання та набуття практичних навичок.
Keywords: навчальна модель штучних органів